Від кіровоградців залежить, чи ходитимуть маршрутки до 23 години

У Кіровоградській міській раді закликали кіровоградців повідомляти в управління транспорту про випадки, коли у вечірній час на будь-якому напрямку відсутній громадський транспорт.

Як передає кореспондент Першої електронної, прохання долучатися до контролю дотримання графіку маршрутниками озвучив на прес-конференції перший заступник Кіровоградського міського голови Володимир Каніщев.

Й принагідно нагадав, що згідно з договорами, громадський транспорт у місті працює на маршрутах щонайменше до 23 години.

«Проблема була, ми визнаємо, але ми змогли її вирішити. Ми зустрічалися з головами квартальних комітетів з проханням повідомляти про такі випадки, коли люди у вечірній час не можуть дочекатися транспорту. Вони надавали нам інформацію і це питання вдалося вирішити. Вони і зараз тримають ситуацію на контролі. У найвіддаленіші райони транспорт ходить до 23 години, як і передбачено договорами. Якщо ж на якомусь маршруті раптом трапиться не так – повідомляйте нам, будемо розбиратися і реагувати», – сказав посадовець.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар