«Кіровоградтепло» продовжує відбирати телевізори

Минулого тижня ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” спільно з органами державної виконавчої служби продовжувало проводити заходи по примусовому виконанню судових рішень з погашення заборгованості за послуги з теплопостачання.

Виїзди за місцем проживання ( або розташування ) злісних боржників підприємства проводяться чотири рази на тиждень за окремим графіком. Як правило, під час таких рейдів вилучається комп’ютерна, відео-, ауді – техніка, побутові прилади тощо, йдеться в повідомлення на сайті підприємства.

У боржника підприємства, заборгованість якого перед ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» складає 7361,91 грн., було вилучено та описано телевізор та DVD-програвач.

У боржника, заборгованість якого становила 4399,40 грн., в результаті виїзду було описано та вилучено майно, а саме: телевізор, процесор, монітор, клавіатура, комп’ютерна мишка, DVD-програвач із гарнітурою.

У боржника , заборгованість якого перед підприємством – 1798,21 грн., було описано та вилучено мікрохвильову піч та нетбук. У іншого боржника, борг якого – 1976,95, вилучено телевізор та електричний конвектор.

За підсумками рейду 03.12.13р. у трьох боржників підприємства було здійснено опис та вилучення майна, а саме: у споживача, який має борг за послуги з теплопостачання в сумі 12 102,94 грн., вилучено мікрохвильову піч, телевізор та DVD-програвач; у споживача, який має борг за послуги з теплопостачання в сумі 7 416,22 грн. вилучено телевізор та акустичну систему, сабвуфер та колонки; у споживача, який має борг за послуги з теплопостачання в сумі 5148,18 грн. вилучено плазмовий телевізор, монітор, системний блок, клавіатуру, оптичну мишу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар