Кіровоградки будуть худнути, щоб допомогти армії (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 11 жовтня, у Кіровоградраді стартував благодійний марафон краси.

Протягомі місяця учасники марафону пцюватимуть над собою, своїм тілом та вестимуть здоровий спосіб життя. Допомогати та навчати їх буде команда професіоналів: дієтолог, фітнес-тренер, візажист, кулінар, психолог.

Дієтолог Наталія Шульженко розробила раціон, якого учасниці повинні будуть дотримуватись протягом місяця. Наталя обіцяє, що дуже суворих обмежень не буде: “На нас чекає смачний і цікавий місяць”.

DSC_0279

Тренувати красунь буде фітнес-студія Power, студія “Фітнес Манія”, студія танцю на пілоні Pole dance studio “ADRENALINE” Кіровоград та Анна Бичкалюк. Окрім фізичних вправ, будуть і психологіні сеанси від Центру психології “Альта” та Тетяни Тимофєєвої.

Галина Артеменко навчить робити дієтичні десерти, а як підкреслювати свою вроду вдалим візажем покаже Наталія Аліфанова. У боротьбі з ненависним целюлітом масажист-естет Вікторія Чернишова продемонструє, як робити масаж самим собі.

DSC_0274

24-річну кіровоградку Юлію на проект привело бажання бути стрункою. Після пологів жінка набрала зайву вагу, а за домашніми турботами не завжди вистачає часу для себе коханої. Юля сподівається, що під шефством компетентних наставників зможе досягти бажаних усіпіхів.

DSC_0240

Наприкінці проекту учасниця, яка покаже найкращий результат, отримає цінний приз – SPA-weekend у Трускавці. Перемагає та учасниця, яка найбільше схудне у відсотковому відношенні.

Всі вирученні кошти будуть передані в Армія SOS Кіровоград. Перша лепта від благодійного марафону складає 13 500 грн. Їх уже передано Оксані Червоній під час презентації марафону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар