За пограбування олександрійця чекає до 8 років в’язниці

Ним виявився 35-річний раніше судимий олександрієць. Правоохоронці встановили причетність чоловіка до 7 кримінальних правопорушень. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

У вересні до Олександрійського міського відділу міліції надійшло кілька повідомлень місцевих жителів про крадіжки та пограбування. Зловмисник викрадав побутову техніку, електроінструменти та мобільні телефони з домоволодінь потерпілих і зникав у невідомому напрямку. Його жертвами стали олександрійці, віком від 30 до 58 років.

Провівши всі необхідні розшукові заходи, оперативники затримали підозрюваного. Доведено причетність чоловіка до вчинення 4 крадіжок та 3 пограбувань. Місцевий житель раніше неодноразово був судимий за аналогічні злочини, – повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. – Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викрадене чоловік продав, а кошти витратив на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» та частиною 3 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар