У Кіровограді презентують проект на підтримку вимушених переселенців (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

8 жовтня о 14.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка  (2-й поверх, відділ мистецтв)  Ініціативна група «Dumka» спільно з громадською організацією ТІМО «Відкриті двері» презентуватимуть проект «Спільні дії – єдина громада». Проект направлений на підтримку вимушено переміщених осіб в Кіровограді.

В Кіровоградській області на сьогодні проживає більше 10 тисяч вимушених переселенців з АР Крим,  Донецької та Луганської областей.       Опинившись в Кіровограді переселенцям важко орієнтуватися в місті, вони не знайомі з інфраструктурою, розташуванням необхідних об’єктів тощо.

Діяльність проекту націлена на практичну допомогу родинам внутрішньо переміщених осіб у вирішенні життєвих стресових ситуації, орієнтуванні в місті Кіровограді, налагодженні дружніх стосунків з мешканцями міста.

Рисунок5

В програмі презентації:

  • Обговорення проблем внутрішньо переміщених осіб у Кіровоградській області;
  • знайомство учасників та гостей заходу з діяльністю за проектом «Спільні дії – єдина громада»;
  • презентація буклету «Кіровоград ГІД»;
  • спілкування з майстрами – керівниками студії арт-терапії.

Учасники презентації:

Світлана Томашевська – радник Міністра соціальної політики з питань переміщених осіб у Кіровоградській області;

Валентина Кулачко – волонтер обласного штабу з питань розміщення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які прибувають;

Тетяна Букач – керівник проекту «Спільні дії – єдина громада»;

Лариса Савенко – голова ГО ТІМО «Відкриті двері»;

представники  ГО «Територія успіху», майстрині – керівники студії арт-терапії, внутрішньо переміщені особи, представники ЗМІ, мешканці міста.

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

 

За докладною інформацією звертайтеся :

тел. 0954712767 Букач Тетяна – керівник проекту;

0669457664 Корінь Христина – учасник ініціативної групи «Dumka».

ГО ТІМО «Відкриті двері»:  вул. Декабристів 6/15 (приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім О.М.Бойченка) сайт timo.kr.ua;

e-mail timo_od@mail.ru

Поширити:

Залишити коментар:

коментар