Податкова інспекція відкрила “гарячу лінію”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що протягом жовтня 2015 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

– 12 жовтня з 10.00 до 11.00 на тему: «Організація розгляду звернень та доступу до публічної інформації» відповідатиме на запитання громадян завідувач сектору організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації Кіровоградської ОДПІ Гончарюк Лариса Петрівна за телефоном  – 30-41-03.

– 19 жовтня з 10.00 до 11.00 на тему: «Останні зміни в законодавстві що стосуються платників військового збору.» відповідатиме на запитання громадян начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Савронь Дмитро Петрович за телефоном – 30-40-87.

– 26 жовтня з 10.00 до 11.00 на тему: : «Новації що стосуються платників податку на додану вартість, які провадять діяльність у сфері сільського господарства. »  відповідатиме на запитання громадян начальник відділу оподаткування та контролю об’єктів і операцій Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Корженівська Ольга Олександрівна за телефоном – 36-69-84.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар