У Львові полеглого героя АТО з Кіровоградщини відзначено найвищою нагородою міжнародної організації (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Найвищою відзнакою Спілки Української  Молоді, осередки якої діють в 10 країнах світу, нагороджено (посмертно) уродженця м. Бобринець Кіровоградської області, молодшого сержанта Віталія Волкотруба.

Під час урочистостей з нагоди 90-ліття Спілки, які відбулися 26- 27 вересня у Львові, представники Світової Управи СУМ вручили«Залізний хрест заслуги» сину полеглого Героя.

Читайте також: У Кіровограді вшанували пам’ять героїв–земляків, учасників АТО (ФОТО)

Вихованець Спілки Української Молоді в Україні Віталій Волкотруб народився 5 червня 1986 року в м.Бобринець Кіровоградської області. Загинув 29 серпня 2014 року в бою під Іловайськом (Донецька область) під час виходу з оточення по так званому «зеленому коридору», який було обстріляно російськими збройними формуваннями.

Читайте також: Іловайська трагедія: рік після “мирного коридору Путіна”

Читайте також: Родинам полеглих воїнів АТО передали ордени “За мужність” (ФОТО)

Також «Залізний хрест заслуги» вручено родині полеглого в АТО СУМівця, жителя Черкащини, «айдарівця» Євгена Войцехівського.

До речі, за всі 90 років діяльності СУМ, така відзнака вручалася лише один раз – загиблому 11 вересня 2001 року, під час порятунку людей з-під завалів зруйнованих терористами хмарочосів, американському СУМівцю – офіцеру поліції, парамедику Івану Скалі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар