Відбулися зміни у Податковому кодексі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Нещодавно начальник Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний зустрівся з платниками податків – фізичними особами – підприємцями міста Кіровограда.

Темою зустрічі стали внесені зміни до Податкового кодексу України Законом України від 17.07.15 р. №655-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків” та Законом України від 17.07.15 р. №653-VIII “Про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України щодо оподаткування пенсій інвалідів війни та деяких інших категорій осіб”. Присутні обговорили Закони і отримали вичерпні відповіді на питання які їх цікавили.

На завершення зустрічі Сергій Васильович повідомив, що Кабінетом міністрів України затверджено Основні напрями розв’язання проблем зайнятості внутрішньо переміщених осіб на 2015-2016 роки та закликав роботодавців не допускати фактів виплати заробітної плати «в конвертах» і офіційно оформляти найманих працівників та про зміни до порядку надання контролюючими органами податкових консультацій платникам податків.

Також нагадав про новий Порядок заповнення документів при сплаті платежів та закликав своєчасно оформити нові електронні ключі  для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді, які необхідно отримати в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки, буд. 2, кабінет 15.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар