Чарівних жінок Кіроградщини запрошують на Благодійний марафон краси

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Запрошуємо чарівних жінок Кіроградщини долучитися до Благодійного марафону краси. Упродовж одного місяця жінки цілеспрямовано працюватимуть над собою, своїм тілом та вестимуть здоровий спосіб життя. Допомогати та навчати їх буде команда професіоналів: дієтолог, фітнес-тренер, візажист, кулінар, психолог.

Щоб учасниці не втрачали мотивацію, на прикінці проекту жінка, яка покаже найкращий результат, отримає цінний приз – SPA-weekend у Трускавці. Перемагає та жінка, яка найбільше схудне у відсотковому відношенні. Участь у проекті коштує 500 грн. Всі вирученні кошти будуть передані в ГО АрміяSOS Кіровоград

Проект стартує 11 жовтня.

Протягом 4 тижнів на учасниць чекає:

  • Кожна учасниця отримує індивідуально розроблений раціон харчування на місяць від професійного дієтолога Наталії Шульженко та розписану програма тренувань від головного тренера фітнес-центру «Power».
  • 11. 10. Учасниці відвідають майстер-клас, де дізнаються, як же саме потрібно харчуватись та тренуватись, щоб схуднути швидко та з користю для здоров’я.
  • 18.10 Буде проведений психологічний тренінг від Центру психології Альта. Поговоримо про психологічну залежність від їжі та як з нею боротись.
  • 25.10 На кулінарному майстер-класі від відомого кулінара та кондитера Галини Артеменко, учасниці навчаться готувати дієтичні десерти. А також дізнаються, як робити коррегуючий массаж в домашніх умовах від массажиста-естета по тілу – Вікторії Чернишової.
  • 1.11 Учасниці поринуть в вир візажу. Керівник школи макіяжу MAKE-UP ATELIER PARIS – Наталія Аліфанова навчить робити якісний макіяж для себе.
  • 8.11. Буде визначена переможниця проекту, яка проведе SPA-weekend у Трускавці. На учасниць чекають подарунки, сюрпризи, а найголовніше – їх організм відчує позитивні зміни від здорового способу життя.

Кількість місць обмежена!

Реєструйтесь за телефоном: 099 208 03 16 – Резніченко Катерина

Reznichenko.kateryna@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар