Зведені дані щодо ситуації у зоні АТО (РНБО)

Добра новина: за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Як заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник,одну ворожу провокацію вчора було зафіксовано на Луганському напрямку. Це сталося поблизу сел. Старий Айдар, що на захід від Щастя.

На Донецькому напрямку ворог проявляв активність лише на північ від Горлівки. Бойовики, що контролюють східну частину Зайцевого та Гольмівський, кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по наших передових позиціях.

На інших ділянках фронту вчора було тихо. Польотів ворожих безпілотників не зафіксовано.

Вчора на Київщині урочисто зустріли воїнів АТО – військовослужбовців зведеного загону Повітряних Сил

Не шкодуючи сил і власного життя, військовослужбовці Повітряних Сил разом з бойовими побратимами мужньо протистояли російській агресії.

Привітати героїв з поверненням прибули рідні військовослужбовців, представники командування Повітряних Сил ЗСУ, громада міста Василькова, священики та волонтери. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять одинадцятьох героїв, які загинули протягом року у складі зведеного загону.

19 11 12 13 14 15 16 17 18

Натомість міліціонери Тернопільщини вирушають у бойове відрядження на Схід

Там вони замінять своїх колег. Впродовж двох місяців правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок, охорону об’єктів життєдіяльності населених пунктів та нестимуть службу на блокпостах, підтримуватимуть правопорядок під час виборів. Провести правоохоронців прийшли рідні, колеги та друзі, а місцеві волонтери передали правоохоронцям необхідне обладнання та інструменти.

24 21 22 23

Триває доставка гуманітарної допомоги на окуповану територію

Через контрольний пункт «Бугас», що на автодорозі Маріуполь – Донецьк,  прослідували 16 автомобілів з продуктами харчування для мешканців окупованих територій від Червоного Хреста.

Українські інженери вже більше року дають друге життя танкам, які були пошкоджені у зоні АТО

Ремонтно-відновлювальний полк працює у місті Золочів на Львівщині. Після початку російської агресії ремонтники вирушили на Схід. Часто-густо їм доводилося працювати під ворожим вогнем, в складі ремонтно-евакуаційних груп латати бойову техніку підручними засобами на лінії протистояння. Після припинення активних бойових дій військовим ремонтникам також додалося роботи, адже частини Збройних Сил України потребують доукомплектування бронетанковою технікою. До того ж, протягом останніх трьох місяців ремонтники співпрацюють із фахівцями Львівського бронетанкового заводу та відновлюють бойові машини на виробничих потужностях заводу. За цей час зусиллями спільних бригад було поставлено до строю більше тридцяти бойових машин.

31 32 33 34 35 36 37 38 39 39-1

 

За матеріалами, підготовленими командою Українського Кризового медіацентру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар