Кіровоградська міськрада виділила більше мільйона на благоустрій міста

Сьогодні, 28 вересня, відбулося друге засідання 52-ої сесії Кіровоградської міської ради. Депутати внесли зміни до міського бюджету на поточний рік – інформує сайт Кіровоградської міської ради.

Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, план наповнення міської скарбниці за 8 місяців поточного року був перевиконаний на 8,9%.

Це дало можливість збільшити дохідну частину міського бюджету на 1,459 мільйона гривень. Із них 300 тисяч гривень будуть використані для поточного ремонту доріг, 710 тисяч – на капітальні видатки по благоустрою і ремонт внутрішньодворових територій, 70 тисяч – на капремонт закладів освіти, 50 тисяч – на ремонт, очищення і дезінфекцію колодязів громадського користування. Ще 99 тисяч гривень виділені на благоустрій території військової частини А0680.

До міського бюджету зарахована також державна субвенція на проведення виборів 25 жовтня 2015 року. Її сума складає 2,913 мільйона гривень. Паралельно, міська рада внесла зміни до міських галузевих програм будівництва, реконструкції доріг та експлуатації дорожньогї системи і розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар