У Кіровограді відбулася велика сімейна прем’єра (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Успішного виступу всім учасникам форуму і прекрасних емоцій глядачам побажав головний режисер Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, заслужений артист України, Анатолій Поляк під час церемонії урочистого відкриття 45-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», яке днями відбулося на сцені театру ляльок. 

Перший учасник свята – колектив Київського приватного театру ляльок «Равлик» – відразу втілив побажання господарів сцени і з великим успіхом відіграв виставу «Справжній тато» за мотивами п’єси В.Орлова.

По-перше, вистава відбулася при повному аншлагові. Діти, не відриваючи погляду від дійства, із захватом спостерігали за кумедним Вовком, якого неперевершено грав Юрій Тітаров – керівник, режисер і актор свого театру.

Завдяки точності і виразності передачі емоцій та рухів, створені талановитими артистами комічні персонажі просто заворожували і дітей, і дорослих. У творчому тандемі з партнеркою і дружиною Любов’ю, актори легко тримали увагу повної зали протягом майже цілої години.

Велику роль в успішності вистави мала і сценографія, яку створив відомий  талановитий художник Віктор Нікітін та Ірина Бондарева.

По закінченні вистави, під гучні оплески глядачів, директор Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, заслужений працівник культури України Григорій Педько щиро подякував артистам та вручив Диплом Свята і пам’ятні сувеніри.

Отже, старт «Вересневих самоцвітів» на сцені кіровоградських лялькарів виявився вдалим. Нехай так буде і надалі.

За матеріалами обласного театру ляльок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар