У Кіровограді відсвяткують день Яйця, яке “завалило” Президента (АНОНС)

У суботу, 26 вересня, о 17.00 в Кіровограді, у Ковалівському парку відбудеться унікальна, але вже традиційна акція – День яйця. Вперше в Кіровограді кидали яйцями 24 вересня 2005 року. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі Кіровоградського осередку «Правий сектор».

Присвячена подія річниці з того часу, як 24 вересня 2004 року в місті Івано-Франківську, в одного відомого “проффесора” (тоді – кандидата в президенти) поцілили “важким тупим предметом”, від чого той знепритомнів і потрапив до лікарні. Згаданим предметом виявилось… яйце!

Саме ця подія спровокувала шквал народної творчості – анекдоти, карикатури, телесеріали, комп’ютерні ігри, пісні. Громадські рухи взяли на озброєння гасло “Яйце – то сила, що зека завалила! Виникла навіть торгова марка “Веселі яйця”. Словом, ця подія запам’яталась на довго!

Сьогодні Януковича вже немає в Україні, однак безліч його колишніх соратників досі «заважають жити» українцям. Саме зовнішні та внутрішні вороги (сепаратисти, терористи, корупціонери тощо) і стануть мішенню цьогорічної акції, яка відбудеться в рамках Благодійного фестивалю “Допоможи ДУК ПС!”

Запрошуємо і вас долучитися до  історичної події!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар