“Вільний мікрофон” поповнив ряди стендаперів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 24 вересня, стендап 0522 поповнював свої ряди за допомогою “Вільного мікрофона”.

Комічна тусовка планувала переглядати нові кадри в “Кубі”, але гостей прийшло більше, ніж очікували організатори. Тому 0522 повернувся у рідні стіни – до НК “Распутін”.

“Ми думали, що прийде 30 людей, 10 із яких учасники”, – зазначив Кондрашов – ведучий “Вільного мікрофона”.

Тим не менш зібралось близько сотні кіровоградців, які хотіли побачити дебют коміків-початківців, які претедували потрапити в ряди слави.

Із 10 претендентів до фіналу вийшли 5. Останнім іспитом для коміків була імпровізація. Тут списати не було з чого, бо теми діставали із гаманця Кондрашова і підготуватись до них завчасно було неможливо.

Відразу стало видно: хто списував свої конспекти у сусіда, а в кого гумор – це покликання. Гапа пожартував на тему іноплатен серед нас. Комік просто розпізнав ці об’єкти в залі і здійняв оплески. Кавказький чоловік Артур Паріханян розповів про дитинство за гратами: своїм прикладом показав як можна склеїти бадьорий стендап, розставляючи 6 слів у різному порядку.

Ще два учасники з горем навпіл зійшли з дистанції на пів шляху.

У жовтій майці лідера після іспиту виявилась Олександра Гонтар. Дівчина змінила амплуа: із учасника битви поетів на битву стендаперів. Але Саша не змогла вигадати жодного жарту ні на тему “легалізувати б…”, ні   на “рай для корів”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар