25 жовтня відбудеться громадське опитування по перейменуванню Кіровограда

Кіровоградська міська рада визначила дату проведення громадського опитування жителів Кіровограда щодо перейменування міста і затвердила Положення про таке опитування – повідомляє сайт Кіровоградської міськради.

Відповідного до прийнятого рішення, кіровоградці будуть опитуватися 25 жовтня 2015 року, в день проведення в Україні виборів до місцевих рад.

Читайте більше: Хто буде керувати громадським опитуванням щодо перейменування Кіровограда?

Депутатський корпус затвердив також форму опитувального листка для проведення громадського опитування. Мешканцям міста можна буде обрати один із семи запропонованих варіантів назв обласного центру: Благомир, Ексампей, Єлисаветград, Златопіль, Інгульськ, Козацький, Кропивницький.

Міська рада також створила територіальну міську виборчу комісію з проведення громадського опитування у складі дев’яти членів. Її очолив заступник міського голови Сергій Колодяжний. До комісії увійшли також головний спеціаліст відділу культури і туризму Олексій Роздорожній на посаду секретаря, начальник відділу бухгалтерського обліку Ольга Господарикова та по одному члену від шести депутатських фракцій і груп міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар