Працівники міліції затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень кіровоградцю

19-річний хлопець під час конфлікту з 21-річним жителем Кіровоградщини завдав йому тяжких травм. За вчинене зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що знайомий наніс йому тілесні ушкодження. Медики діагностували у потерпілого перелом хребта та травму голови – повідомляють Першій електронній у прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

Попередньо встановлено, що пізно ввечері на одній з вулиць міста між кіровоградцями виникла сварка. Під час сутички молодший ударив старшого в голову, внаслідок чого потерпілий упав на землю та отримав тілесні ушкодження.

Чоловік одразу ж звернувся з відповідною заявою до міліції. У відділку потерпілому стало зле і його госпіталізували до лікарні.

” За добу правоохоронці встановили місцезнаходження кривдника та затримали його, – розповів начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – Вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу”.

За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар