Перемога та поразка за рівної гри

У другому турі Вищої ліги третьої групи дитячо-юнацької футбольної ліги України дві команди Академії ФК «Зірка» (U-16 (2000 р.н.) та U-14 (2002 р.н.) приймали на власному полі однолітків із одеської ДЮСШ-11 «Чорноморець».


В обох поєдинках на полі точилася рівна гра, яка відзначалася своєю принциповістю і непоступливістю. «Зірка» U-16 під керівництвом Антона Антонова відкривала програму ігрового дня в Кіровограді.

З перших хвилин зустрічі кіровоградці й одесити продемонстрували, що налаштовані лише на перемогу. Тому численні вболівальники, що відвідали верхнє поле зі штучним покриттям стадіону «Зірка» та спостерігали за юними футболістами, стали свідками видовищної гри з великою кількістю протиборств, які не завжди можна зустріти навіть у дорослому футболі. За такого характеру гри вирішальним фактором стало вміння господарів витискати максимум із тих епізодів, які вони створювали. В першому таймі одесити допустили одну з небагатьох помилок в обороні, за яку гостей відразу ж покарав півзахисник кіровоградців Костянтин Мишоловка. Одесити з усіх сил пішли відіграватися, натомість у другому таймі пропустили другий гол, який і вирішив долю поєдинку. Після прострілу з лівого флангу м’яч у ворота гостей переправив Володимир Кузьменко, принісши своїй команді першу перемогу в новому чемпіонаті – 2:0.

А от наймолодші учасники ДЮФЛУ, команда «Зірки» U-14, свою дуель одеситам програли. Варто зазначити, що кіровоградські футболісти, яких тренує Дмитро Кононченко, ні в чому не поступались гостям. Проте один момент із стандартного положення, яким юні «моряки» змогли результативно скористатися, став вирішальним у зустрічі.

Як не намагалися кіровоградці зрівняти рахунок, у другому таймі одесити змогли залишити свої ворота недоторканими та відстояти переможний результат. Для гравців кіровоградської команди поразка – 0:1 – стала першою в чемпіонаті.
Крім того, зазначимо, що декількома днями раніше команди Академії ФК «Зірка» (гравці 2000-2001 та 2002-2003 років народження) стартували в першості області серед юнаків сезону 2015/2016 років.

У І групі, де виступають вихованці «Зірки», обидві наші команди здобули перемоги. «Зірка», складена з гравців 2000-2001 (тренери – Антона Антонов і Андрій Горбань), впевнено перемогла інший кіровоградський колектив – КДЮСШ-2-СДЮШОР-2 – 4:2, очоливши турнірну таблицю в своїй групі. А молодші юнаки Академії 2002-2003 років (тренер – Дмитро Донченко) також перемогли однолітків з КДЮСШ-2-СДЮШОР-2 – 2:0.

Таким чином, після перших зіграних турів у чемпіонаті області, наші команди йдуть без втрат, демонструють видовищний та змістовний футболі досягають при цьому переможних результатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар