У Кіровограді вагітних жінок запрошують долучитися до мистецтва

26 вересня, у суботу, о 12.00 в Кіроградській обласній філармонії відбудеться мистецький захід “Жінкам при надії”.

Творчий проект «Жінкам при надії» започатковано в 2014 році художнім керівником Кіровоградської обласної філармонії Бондаренко Н. В. та заступником директора з комерційної діяльності Буртовою О. П. спільно з департаментом охорони здоров’я обласної державної адміністрації та Кіровоградською єпархією Української Православної Церкви.

Мета творчого проекту – залучити вагітних жінок до мистецтва, посприяти здоровому розвитку майбутніх громадян, надати консультації професійних лікарів – гінекологів та психологів з Центру планування сім’ї і репродукції родини.

Спонсорами цього проекту виступає компанія «Кімберлі – кларк Україна», магазин дитячого одягу «Кроха» та Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви.

Перший концерт, а саме відкриття проекту «Жінкам при надії» відбулось 27 вересня 2014 року. У грудні цього ж року в рамках проекту відбувається другий концерт, котрий присвячується до свята Миколая Чудотворця. А вже в квітні 2015 року виходить наступний концерт, котрий за традицією теж був присвячений до великого свята, а саме Благовіщення.

Так, низка тематичних концертів задає новий лад для прогресивного та здорового життя міста. Адже, проект «Жінки при надії» безпосередньо створений розвивати, стимулювати людину на впевнене майбутнє та планування повноцінної, здорової сім`ї.

Тож проект продовжує діяти і колектив Кіровоградської філармонії запрошує 26 вересня 2015 року усіх жінок при надії і майбутніх батьків на концерт.

У програмі на вас чекає: сеанс музичної терапії від кращих творчих колективів та солістів Кіровоградської обласної філармонії: академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни», заслуженого артиста України Сергія Дьоміна, лауреата міжнародних конкурсів Ярослава Страшного та учасника телевізійного шоу «Голос Країни», володаря Гран-Прі міжнародного фестивалю у Болгарії Владислава Кашпуренка; конкурсна програма, подарунки від спонсорів та розіграш квитків на концерти відомих виконавців.

Чекаємо усіх бажаючих 26 вересня у фойє філармонії о 12.00. Вартість квитка – 25 грн. Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар