У Кіровограді відремонтували ще одну вулицю

Географія капітально відремонтованих доріг у Кіровограді розширилася. Нове асфальтове покриття по вулиці Жуковського покращило транспортну комунікацію з обласним онкодиспансером та значно розвантажило рух по магістральній вулиці Генерала Родімцева. Про це повідомляють на сайті Кіровоградсько міської ради.

Якість виконаних робіт перевірив особисто секретар міської ради Іван Марковський. Загалом ремонт виконаний на совість і дорога має довго прослужити людям, пересвідчився очільник міста. У той же час не обійшлося без дрібних недоліків, які за відповідального ставлення мали б бути усунуті підрядною організаціїєю під час виконання робіт. Так посеред дороги тріснула кришка каналізаційного люка, дорожники обмежилися вставлянням у відкритий люк гілки дерева. Або ж на вїзді з боку вулиці Вінницької не прибране сміття, порушене покриття із щебеню.

Читайте більше: У Кіровограді ремонтують вулиці

Іван Марковський доручив керівнику підрядного підприємства терміново усунути недоліки: люк закриють, щебінь для відсипки дороги підвезуть.

Наступним пунктом інспекційної поїздки Івана Марковського став мікрорайон Шкільний. Тут ремонтують внутрішньодворову територію за адресою: вулиця Куропятникова, 21а та розширяють проїжджу частину вулиці Фортечної. Скрізь роботи ведуться за планом, без збоїв.

Географія капітально відремонтованих доріг у Кіровограді розширилася. Нове асфальтове покриття по вулиці Жуковського покращило транспортну комунікацію з обласним онкодиспансером та значно розвантажило рух по магістральній вулиці Генерала Родімцева.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар