У Кіровограді відбудеться Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль (ПРОГРАМА)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 вересня у Кіровограді на території парку ім. О.Пушкіна відбудеться Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль.

До участі у фестивалі планується залучити державні, комунальні, громадські, приватні музеї та інші установи, що здійснюють експозиційну та екскурсійно-туристичну діяльність, а також інші  заклади культури та освіти, туристичні та рекламні агенції, дизайнерські фірми, що співпрацюють з музеями та суб’єктами туристичної діяльності, заклади розміщення та харчування тощо.

У програмі Фестивалю передбачено роботу міжрегіональної туристичної виставки “Кіровоградщина запрошує – 2015”, презентацію сільських “зелених” садиб, ярмарку робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, роботу фотовиставки “Мандруй Кіровоградщиною”, показові виступи вихованців туристських гуртків міста Кіровограда тощо.

ПРОГРАМА

ІV Центрально-Українського музейно-туристичного фестивалю

(19 вересня 2015 року, м.Кіровоград, парк іменіО. Пушкіна) 

09.00-11.00 Монтаж експозицій туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує – 2015». 
11.00-14.00 Перегляд робіт, представлених у конкурсах краєзнавчого спрямування серед музеїв-юридичних осіб “Варто побачити, де живе пам’ять”;патріотичного спрямування “Звитяга та патріотизм – зв’язок поколінь”

конкурсів презентацій кращих “зелених” садиб;

презентацій туристичних маршрутів “Мандрівка рідним краєм”;

презентацій заходів подієвого туризму “Завітайте на гостини”.

 

11.00-16.00 Презентація туристичного потенціалу регіонів області, презентація роботи сільських “зелених” садиб Кіровоградщини, ярмарка робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. 
12.00 – 13.00 Привітання гостей та учасників Центрально-Українського музейно-туристичного фестивалю та туристичної виставки “Кіровоградщина запрошує – 2015» від керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради. 
13.00-16.00 

 

Продовження роботи туристичної виставки “Кіровоградщина запрошує – 2015”. 
12.00 – 15.00 Робота фотовиставки на музейно-туристичну тематику “Мандруй Кіровоградщиною”.
12.00 – 16.00 Проведення показових виступів вихованців туристських гуртків комунального закладу “Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді”;робота презентаційного стенду центру з використанням методичних матеріалів та демонстрацією туристського спорядження;
15.00-16.00

Урочисте нагородження та вручення дипломів учасникам та переможцям конкурсів IV Центрально-Українського музейно-туристичного фестивалю та туристичної виставки “Кіровоградщина запрошує – 2015”. Завершення роботи експозицій туристичної виставки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар