У ресторані «Максим» на дітей обвалилася ігрова конструкція (ФОТО)

Двоє дівчаток 5 і 4 років дістали серйозні травми під час святкування дня народження у кіровоградському ресторані-кафе «Максим».

Про це Першій електронній повідомила мама однієї із постраждалих дівчат Наталія.

За її словами, це сталося 2 грудня.

«Було так. Святкувати ми ще не розпочали – не всі гості підійшли. Моя доня разом із своєю подружкою бавилися, а я їх попросила стати, щоб сфотографувати, біля дитячого замку – є там така кам’яна конструкція для ігор … Тож вони стали на гойдалку цього замку, аж раптом він різко завалився. Їх повністю накрило. Ми їх витягли, моя донька, очевидно через шок, не могла ходити. Потім почала втрачати свідомість. Її подружка отримала травму голови – відразу проявилася гематома», — розповіла жінка.

Батьки миттю дісталися травмпункту, де обом дівчаткам зробили рентген травмованих частин тіла. Переломів не виявили, але забиття — серйозні.

Зараз діти до дитсадка не ходять — вдома лікують травми.

Наталія відзначає, що на допомогу прийшли дівчата-офіціантки, які й зараз телефонують і цікавляться станом постраждалих дітей. Однак адміністрація ресторану зробила вигляд, що нічого не сталося: ніхто навіть не телефонував тоді, не цікавляться й досі, зазначає жінка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар