У центрі Кіровограда на 4 дні буде припинено рух автотранспорту

15-16 вересня та 22-23 вересня по вул. Шульгіних (відрізок від вул. Віктора Чміленка до вул. Дворцової) тимчасово буде перекритий рух автотранспорту. Дане рішення прийняли на засіданні Кіровоградського міськвиконкому сьогодні, 10 вересня.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети із засідання міськвиконкому, рух автотранспорту, у тому числі міського автобусного маршруту № 103, який курсує по маршруту “вул. Урицького – вул. Кільцева”, на час проведення робіт буде спрямовано по вул. В’ячеслава Чорновола.

На період часу, коли буде перекритий рух по вул. Шульгіних, громадянин Ф. І. Згривець, на прохання якого прийняте дане рішення міськвиконкому, повинен:

1) до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з відділення ДАІ з обслуговування м. Кіровоград УМВС України в Кіровоградській області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці;

2) виконати роботи в зазначений термін, а в місячний термін після робіт зобовязаний відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини та тротуарів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар