У школах Кіровоградщини навчається 168 дітей полеглих воїнів АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Будь-який військовослужбовець, який виконує свій обов`язок у зоні АТО, або поранений проходить лікування в госпіталі, звичайно, думає про свою родину та домівку, про своїх дітей. Коли бійці не можуть приділити уваги дітям та рідним, саме держава зобов`язана потурбуватися про їх родини. Особливу увагу потребують ті родини та діти, батьки яких загинули під час захисту нашої Батьківщини.

Важливе місце в наданні моральної та матеріальної допомоги дітям військовослужбовців сьогодні відіграє взаємодія військових комісаріатів з представниками місцевої влади та самоврядування, органів соціального захисту за місцем проживання родини загиблих військовослужбовців. Так у кожному районному (міському) комісаріаті нині призначений соціальний робітник, який постійно підтримує тісний зв`язок з родиною для надання допомоги.

На виконання плану заходів щодо посилення соціального захисту дітей військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО, в оборонному відомстві не забули і про цьогорічних першокласників. До школи пішли 168 дітей військовослужбовців, загиблих під час захисту Вітчизни.

До 1 вересня в усіх областях проведено акцію з нагоди Дня знань, в рамках цієї підтримки, на Кіровоградщині 4-м дітям загиблих під час проведення АТО військовослужбовців передано дарунки, це першокласники: Бойко Вікторія, Пономаренко Єлизавета, Пашко Іван, Кравченко Дмитро.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат бажає першокласникам найяскравіших емоцій шкільного життя та успіхів в навчанні.  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар