Кіровоградська міськрада потай організувала роздачу нерухомості оточенню депутатів

Кіровоградська міська рада внесла зміни до переліку об’єктів, що підлягають приватизації в поточному році, розширивши його на пять об’єктів. Про це стало відомо з рішення міськради від 18 серпня 2015 року, пишуть Наші гроші.

Дане рішення перед проведення сесії міськради було відсутнє як в порядку денному чергового засідання, так і в проектах рішень міськради.

В той же час, в рішенні сесії вказано характеристики приміщень, що виставляються на продаж, так і їх потенційних власників.

№ з/п Назва об’єкта та його адреса Орендар-покупець, заявник Спосіб приватизації Характеристика приміщення Плаща відчуження(кв м)
1 Нежитлове приміщення з опалювальною системою по просп. Комуністичному 1-б ФОП Тітова О.М. викуп 1 поверх 256,7
2 Нежитлове приміщення по вул. Михайлівській, 9 Бєлов В.В. Викуп 1 поверх 2,8
3 Нежитлове приміщення по вул. Шульгиних, 32,корп.1 ФОП Попов Я.М. Викуп 1 поверх 329,9
4 Нежитлове приміщення по вул. Дворцовій, 22-а Згривець Ф.І. Викуп 2 поверх 487,9
5 Нежитлове приміщення по вул. Єгорова, 40 ФОП Великород О.І. Викуп 1 поверх 15,3

Приміщення по вул. Михайлівській, 9 згідно проекту рішення віддають на відкуп Бєлову В.В., що є повним тезкою депутата міської ради, члена фракції «УДАР Віталія Кличка» Бєлова Віталія Віталійовича. Нині він займає посаду керівника КП «Парк культури та відпочинку ім. 50-річчя Жовтня».

Нежитлове приміщеня по вул. Шульшиних, 32, корпус 1, загальною площею 329,9 м2 планує викупити ФОП Попов Я.М.. За інформацією місцевих ЗМІ, Ярослав Попов є чоловіком Ірини Попової, що є співвласницею ТОВ «Ліки плюс». Другим співвласником та керівником товариства є Олег Баркар, котрий ще два роки тому входив до складу Ради обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Нежитлове приміщення площею 256,7 м2 по проспекту Комуністичному, 1-б, планують продати ФОП Тітова О.М. Людина з таким ПІБ зареєстрована за однією адресою з депутатом Юрієм Тітовим. Раніше він очолював фракцію «Партії регіонів», а зараз є співголовою депгрупи «Трудовий актив Кіровограда». Тітов також займає посаду генеральним директором ЗАТ «Гідросила ГРУП».

Приміщення в колишньому Будинку вчителя по вул.. Дворцовій, 22-а, загальною площею 487,9 м2запропоновано викупити депутату обласної ради, члену депгрупи «Спільний дім», співзасновнику ТОВ «Агрофірма «Фортуна» Федіру Івановичу Згривцю. А приміщення, по вул. Єгорова, 40 де зараз знаходиться Центр туристичних послуг «Самміт», запропоновано продати власнику турфірми Володимиру Івановичу Великороду. Окрім того Володимир Великород є засновником будівельної компанії ТОВ «Еталон-СБК» та керівником ПП «Арт-сервіс М».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар