Ульяновська райрада – за відставку уряду

Учора на позачерговій сесії Ульяновської райради депутати прийняли звернення до Президента України, центральних органів влади, політичних сил та громадськості.  

У документі, текст якого розміщено на сайті райради, засуджуються дії правоохоронних органів, вимагається відставка уряду, керівництва силових структур та притягнення до відповідальності працівників міліції та «Беркуту», винних у вчиненні насильницьких дій проти власного народу. Також у зверненні йдеться про недопустимість введення в країні надзвичайного стану.

«Ми, депутати Ульяновської районної ради, глибоко обурені подіями, які відбуваються в нашій державі та засуджуємо дії владних і силових структур в протизаконних, протиправних діях, побитті та розгоні мирного зібрання громадян України.

Вимагаємо відставки уряду, керівництва силових структур та притягнення до відповідальності працівників міліції та «Беркуту» винних у вчиненні насильницьких дій проти власного народу.

Прагнучи зберегти мир і спокій в українському суспільстві звертаємося до центральних органів влади та правохоронних органів – забезпечити належну охорону громадського правопорядку та недопущення конфліктів і протистояння.

Ми, категорично проти введення в країні надзвичайного стану, так як це може привести до протистояння в суспільстві та нових спалахів насильства».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар