Перший дзвоник приніс кіровоградським першокласникам свято та подарунки  (ФОТО)

????????????????????????????????????

1 вересня Україна відзначає День знань. Сьогодні всі школярі країни святково вдягнені, з повітряними кульками і квітами зібралися на урочисту лінійку, щоб почути свій перший дзвоник у новому навчальному році. У стінах кіровоградського КЗ «Навчально-виховне об’єднання «Школа козацько-лицарського виховання І-ІІ ступенів №21 – суспільно-гуманітарний ліцей – дошкільний навчальний заклад» також пролунав перший вірш, перший танець, перша пісня і перший дзвінок.

Але почалася святкова лінійка не з веселощів, а з хвилини мовчання, якою учні школи №21 вшанували пам’ять усіх тих, хто віддав своє життя, щоб сьогодні діти змогли радіти початку мирного нового начального року.

«Ми не маємо права забувати подвиг наших захисників, які віддали життя за мирну Україну. І ми зробимо все можливе, щоб виховати патріотичний дух у наших учнів,  – подякувала українським героям директор школи №21 Людмила Засінець. – Також ми глибоко вдячні нашим меценатам, які не забувають про школу – зокрема народному депутату України Станіславу Березкіну за матеріальну підтримку нашого навчального закладу, який подарував не тільки техніку, а буквально декілька днів тому завіз лінолеум, щоб перекрити підлогу на другому поверсі».

Перед тим, як прозвучав перший шкільний дзвоник, випускники вручили першокласникам подарунки від благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» – шкільний набір: зошити, канцтовари, набір для творчості. Потім для першачків прозвучав дзвоник, який покликав їх на перший у житті урок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар