На Кіровоградщині спіймали літаючу картоплю (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

30 серпня  близько 7.30 год під час перевірки та відпрацювання оперативної інформації на прилеглій території Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) між постами №4,5 було виявлено двох підозрілих чоловіків.  Один з них – мешкануць м. Олександрія – намагався перекинути пакунок на локальну дільницю відділення СПС №2,3.

1440930122454Під час затримання чоловік почав втікати, викинувши два пакунки. При затриманні чоловік почав чинити фізичний опір, але після деякого часу заспокоївся.

В ході огляду вищезазначених згортків було встановлено, що в одному із них знаходилась картоплина, обмотана клейкою стрічкою, в середині якої були дві ємкості із речовиною коричневого кольору зі  специфічним запахом, зовні схожою на наркотичну, а в іншому знаходилися два пакунки із речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, що мали специфічний запах, пакунок із таблетками невідомого походження в кількості 100 штук, пальчикова батарейка та ручка від дверного замка.

1440930125094Під час опитування громадянин К.. пояснив, що він дійсно хотів зробити перекид даних пакунків через основну огорожу на прохання свого знайомого засудженого, дані якого повідомити відмовився.

Про дану подію було повідомлено чергового Петрівського РВ УМВС в Кіровоградській області та викликано слідчо-оперативну групу.

Петрівським РВ УМВС України в Кіровоградській області проводиться перевірка.

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія №4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар