На Кіровоградщині вшанували пам’ять Віктора Голого, який загинув під Дебальцево

Сьогодні з життя ідуть найкращі сини України. Дорогою ціною дістається нашій державі побудова нового незалежного суспільства. Немає більшої цінності, ніж жити на вільній українській землі, із честю та гордістю називати себе українцями, пишатися своєю державою, своїми героями. Таким героєм для всіх українців та знам’янчан став Віктор Голий.

Минули роковини з дня смерті добровольця 42-го Кіровоградського батальйону територіальної обороги Збройних Сил України Віктора Анатолійовича Голого. Герой загинув 31 серпня 2014 року під Дебальцево, супроводжуючи колону та потрапивши у засідку під обстріл снайпера і мінометів – повідомляють на сайті Знамянської РДА.

Вшанувати пам’ять Віктора, який посмерно нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ст., згадати свого сина, батька, побратима прийшли рідні, друзі, товариші по роботі, військовій службі та партії.

Зі словами співчуття та жалоби звернувся до родини загиблого воїна голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

На центральному кладовищі в с. Плоске, де похований Віктор Голий, зібралося багато шанувальників загиблого, було багато квітів, багато суму, але й багато надії на те, що поки живуть серед нас такі патріоти, то Україна буде процвітати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар