Кіровоград отримає кошти світового банку на розвиток ЖКГ

Світовий банк виділив 732 млн дол. США на реалізацію інфраструктурних проектів у житлово-комунальному господарстві України. Проект складається з декількох субпроектів у сфері водопостачання, водовідведення та пілотного проекту щодо поводження з твердими побутовими відходами на 11 комунальних підприємствах Києва, Харкова, Кіровограда, Житомира, Краматорська, Коломиї, Тернополя, Черкас та Івано-Франківська.

Про це пишуть НБРА з посиланням на прес-службу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

“На реалізацію проекту” Розвиток міської інфраструктури – 2 “направлено 350 млн дол. (300 млн за рахунок коштів позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку і 50 млн за рахунок коштів Фонду чистих технологій). Термін реалізації проекту – 6 років (2014-2020) “, – йдеться в повідомленні.

“На реалізацію ще одного інфраструктурного проекту” Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України “Україна отримала фінансування від Міжнародного банку реконструкції та розвитку в розмірі 382 млн дол. У США в рамках Угоди про позику № 8387-UA (332 млн дол.) Та Угоди про позику Фонду чистих технологій № TF016327 (50 млн дол.). Термін його реалізації становить 6 років “, – повідомили у відомстві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар