Кіровоградців запрошують відпочити та розім’яти мозок

Щиро вітаємо вас з Днем знань! Перше вересня — завжди урочистий і хвилюючий момент для кожного із нас, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень та самостійного життя. Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.  

З 1 по 30 вересня відділ мистецтв проводить безкоштовну акцію «Мистецтво нас єднає». Адже саме мистецтво відіграє величезну роль у нашому житті, воно змушує нас замислюватися над важливими проблемами і речами, що відбуваються навколо нас, впливає на свідомість людини і не залишає нас байдужими. До уваги викладачів – книжкові перегляди, екскурсії та лекції мистецько – краєзнавчого спрямування.

Довідки за телефоном: (099) 655-33-09 – Світлана Анатоліївна.

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх)  всі бажаючі можуть пограти на дитячому майданчику, де є різноманітні настільні ігри, пазли, які допомагають у вивченні іноземних мов. Також є Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме в суботу, 6 вересня, з 14:00 до 18:00 в парку відпочинку «Ковалівський». Ми робимо акцент на книгу й читання, тож запрошуємо до парку переглянути книжкові новинки. А якщо у вас є книги, які ви вже не читаєте, можете принести  до літнього читального залу або в обласну бібліотеку ім. Д.Чижевського, яка проводить акцію «Бібліотека українського воїна» – збір книг для бібліотек місцевих військових частин.

Шановні школярі, студенти , батьки та вчителі, всі, хто має відношення до освіти! Повідомляємо, що бібліотека з 1 вересня працює без перерви і вихідних, понеділок-п’ятниця – 10.00-19.00, субота-неділя – 10.00-18.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар