В Олександрії переселенці захистили власні бізнес проекти

Вчора, 27 серпня, в місті Олександрія на базі міськрайонного центру зайнятості відбувся захист бізнес планів учасників програми «Від ідеї до успіху».

Дана програма націлена на допомогу переселенцям через долучення їх до самозайнятості, щоб дати їм можливість облаштуватись на новому місці і самостійно заробляти на життя.

Нещодавно учасники програми відпрацювали разом з бізнес тренером Юлією Шкурупій дводенний тренінг, що забезпечив їх необхідними знаннями і допоміг зорієнтуватись наскільки готові вони стати підприємцями і якою вони бачать власну справу.

Так, з 23 учасників тренінгу на захист бізнес планів з’явились 17 чоловік. Вони з усіх сил намагались вразити комісію. Тож захід мало не перетворився на талант шоу. На щастя, багатьом все ж таки вдалось поєднати у власному бізнес плані свої вміння і таланти з підприємництвом, тож такі ідеї мають всі шанси на успіх і підтримку з боку комісії.

Найцікавішими ідеями, які були презентовані цього дня, можна назвати виробництво рахат лукуму, створення дизайнерських аксесуарів і спроба професійного картографа поєднати власні знання з бізнесом. Оцінювала майбутніх підприємців комісія у складі бізнес тренера – Юлії Шкурупій, виконавчого директора ГО “Територія успіху” Інги Дуднік  і головного спеціаліста проекту  Алі Чабука.

Нагадаємо, що програма «Від ідеї до успіху» є складовою проекту проекту «Негайна допомога внутрішньо переміщеним особам (ВПО) в Україні»,  що впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки уряду Канади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар