Квест у Кіровограді: у пошуках таємної точки (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Шалені кіровоградці, які сьогодні бігали по місту у пошуках “чогось”, не становлять загрози мирним жителям. Сьогодні, 24 серпня, у Кіровограді стартувала Хода Квест до Дня Незалежності України.

Як повідомив Першій електронній організатор квесту Юрій Козачинський, квест полягає у пошуку ключових точок по місту. Відгадка до логічних завдань приведе команду до перемоги. Вік та кількість учасників організатори не обмежували: це були і діти, і молодь, і дорослі жителі міста.

Загалом взяли участь у квесті близько сотні кіровоградців, які поділились на 10 команд. Вся робота команд координувалась через спеціальний сайт.

“Ми раді взяти участь у квесті саме сьогодні – у День Незалежності України, – розповіла учасниця квесту Ірина, – Просто хода це не так цікаво, як побігати містом у вишиванках із прапорами. Хай нас усі бачать”, – з посмішкою додала учасниця.

 

Більше фото тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар