День Прапора у Кіровограді розпочався із покладання квітів до меморіальних дошок видатних українців (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 серпня, День Прапора у Кіровограді розпочали покладанням квітів до меморіальних дошок Героя Небесної Сотні Віктора Чміленка та Героя України В’ячеслава Чорновола.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, близько 8 години ранку квіти до дошки Героя Небесної Сотні поклали перші обличя міста та області: секретар міськради Іван Марковський, голова облради Олександр Чорноіваненко та голова ОДА Сергій Кузьменко.

“Вулиці Віктора Чміленка та Дворцова як дві паралелі, дві ідеології”, – зазначив Олександ Ратушняк перед покладанням квітів до меморіальної дошки Герою Небесної Сотні. За словами Олександра Ратушняка, якщо не знищити залишки Руского міра у Кіровограді, ми не матимемо права наступного року так само стояти перед дошкою Віктору Чміленку, який віддав своє життя за те, щоб відстояти державність України.

Після покладання квітів до меморіальних дошок, керівники міста та області очолили урочисту ходу   Дня Державного Прапора, яка взяла старт від пам’ятника Володимиру Винниченку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар