“Україна без наркотиків” у центрі Кіровограда (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 22 серпня, у Кіровограді до Дня незалежності України в рамках акції «Україна без наркотиків» відбувся авто-мото-велопробіг, організований Всеукраїнським Благодійним Фондом «Мир та Добробут».

Уже вдруге у Кіровограді проходить акція “Україна без наркотиків”, мета якої є привернути увагу громадськості до проблеми наркоманії, пропаганда здорового образу життя та звернення до наркозалежних, яким пропонується пройти безплатний курс лікування та реабілітації.

Роман Моїсеєнко, лідер всеукраїнського руху “Україна без наркотиків” говорить:
“Акція приурочена Дню Незалежності, щоб показати всім залежним, що в них є можливість здобути свободу від наркотиків, від того рабства, у якому вони зараз перебувають. Проблема наркоманії поширилася і вкоренилася у нашому суспільстві, тому якщо ми об’єднаємось всією країною ми зможемо подолати цю проблему. За даними Міністерства внутрішніх справ у нас в країні близько 150 000 наркозалежних, а за неофіційними даними цифри є більшими у 8-9 разів, тобто близько мільйону людей страждають від наркотичної залежності. Тобто, масштаби цієї хвороби величезні, саме “хвороби”, яка вбиває наше суспільство із середини”. 80 відсотків учасників акції це колишні залежні ы вони були яскравим прикладом того, як за допомогою реабілітаціонного центру, людей, які хочуть тобі допомогти та власної сили волі можно знову повернутись у нормальне життя.

До акції долучились учасники дитячо-юнацьке служіння “Royal Rangers”, які мають за принцип досягати хороших взаємин з Богом через вивчення біблійних принципів, тому вони просто не могли стати байдужими до ідеї акції та не підтримати її.

 Усі бажаючі, які мають велосипед, мотоцикл або авто могли долучитися до пробігу. Спочатку потрібно було прикрасити свої засоби пересування прапорами та наліпками з написом “Україна без наркотиків”. Голосна та яскрава колона, яка привертала увагу кіровоградців, тримала маршрут через центр міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар