На Кіровоградщині визначили найспортивніше село (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Спортсмени села Старої Осоти вибороли  звання «Краще спортивне село Кіровоградської області» на спартакіаді, яка пройшла 22 серпня на Олександрівському районному стадіоні імені Миколи Шишки.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіла заступник голови обласної організації ВФСТ «Колос» Наталія Фельдман. З її слів, таке звання дістається староосотцям не вперше. Свою першу перемогу вони здобули у 2000 році. Згодом, у 2012 році, знову були визнані найспортивнішими і представляли область на Всеукраїнських змаганнях  у селі Ворохті Івано-Франківської області, де зайняли четверте місце.

Загалом участь у цих змаганнях в Олександрівці, які були присвячені 65-річчю створення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»,  взяли дванадцять команд. Спортивне суперництво проходило у 9 видах спорту: легка атлетика (естафета 4 по 100м), міні-футбол або волейбол, перетягування канату, шашки або шахи, теніс настільний, дартс, гирьовий спорт. На урочистому відкритті присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто поліг, захищаючи цілісність України, а також відзначили тих, хто недавно повернувся після проходження служби в АТО і тепер відстоюють честь рідного села на спортивних майданчиках.

«Друге місце дісталося  спортсменам з села Рівного Новоукраїнського району, третіми стали спортсмени з села Созонівки Кіровоградського району. Це також досить сильні команди», зазначила Наталія Фельдман.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар