Скільки пального Кіровоградщина використала у липні?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти у Кіровограді та області у липні.

За липень  підприємствами та організаціями області використано на виробничі, комунально-побутові потреби газу природного 11,3 млн.м3,  вугілля кам’яного – 14,2 тис.т,  палива дизельного – 13,2 тис.т,  бензину     моторного – 1,7 тис.т.

Порівняно з липнем 2014р. збільшилося використання газу природного   на 27,6%, вугілля кам’яного – на  2,7%. Водночас зменшилось використання бензину моторного  на 17,2%, палива дизельного – на 7,6%.

За липень підприємствами та організаціями м. Кіровограда використано на виробничі, комунально-побутові потреби палива дизельного  1,4 тис.т, вугілля кам’яного – 0,9 тис.т, бензину моторного – 0,4 тис.т. Крім того використання газу природного з урахуванням реалізації населенню становило 6,5 млн.м3.

Порівняно з липнем 2014р. використання вугілля кам’яного збільшилось на 35,2%. Водночас зменшилось використання бензину моторного на 29,8%, газу природного – на 16,2%, палива дизельного – на 2,3%.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар