Завтра в Кіровограді розпочнеться святкування Дня Незалежності

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

21 серпня о 12.00 обласна бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує кіровоградців та гостей міста приєднатися  до святкування  Дня Незалежності України та взяти участь у вуличній акції «Україна – єдина країна!». В рамках акції відбудуться творчі конкурси патріотичного спрямування, майстер-класи, інтерактивне опитування  та створення  плакату «Захистимо Незалежність».

 У відділах бібліотеки вже працюють тематичні книжкові виставки: «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!», «До України серцем прихились». Також до Дня Прапора, який є невід’ємною частиною святкування Дня    Незалежності, відкрита  книжково-ілюстративна виставка “Барви українського прапора”.

Всі, хто завітає до бібліотеки, матимуть можливість ознайомитись з експозиціями книжкових виставок,  які широко висвітлюють історію України на всіх етапах її розвитку, відображають процеси становлення української державності.

Запрошуємо   на свято, що передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу.  Це – особливий день для кожного з нас – і для дорослих, і для юних громадян, тож давайте  привітаємо  рідну Україну зі святом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар