Кіровоградщина – одна із кращих в Україні за показником індексу виробництва

Кіровоградщина перебуває серед передовиків за показником індексу виробництва. На тлі тотального зниження на загальнодержавному рівні, область за підсумками десяти місяців досягла його зростання на сім відсотків.

Про це сьогодні під час зустрічі з керівниками провідних підприємств, представниками бізнесу та професійних спілок області повідомив міністр промислової політика України Михайло Короленко, передає кореспондент Першої електронної.

Аналізуючи нинішній стан української економіки, Михайло Короленко, зокрема, сказав:

«Ситуація в економіці сьогодні дійсно складна. Починаючи з осені 2012 року в українському промисловому секторі спостерігається зниження індексу виробництва. І, на жаль, до нинішнього часу маємо тенденцію його постійного зниження. Хоча по деяким напрямкам і маємо незначне зростання, порівняно з минулим, 2013 рік виглядає нерадісним. Із серпня 2012 року по жовтень 2013 року індекс промислового виробництва жодного разу не набував позитивного значення. В жовтні 2013 року економічно благополучна Кіровоградська область також відчула на собі кризу і, за даними Держстату за третій квартал, скоротила на три відсотки індекс промислового виробництва. Хоча, за підсумками десяти місяців область показала семивідсоткове зростання і входить в число передовиків за цим показником».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар