У науковій бібліотеці крутитимуть кіно, вчитимуть робити каблучки і скарбнички (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського  запрошує на масові заходи, які відбудуться 17 – 22 cерпня   2015 року

 

Літня школа мистецтв для малих і дорослих виходить на фінішну пряму. Тому якщо у вас є вільний час! Є навіть бажання та натхнення!Тоді запрошуємо у дружній і веселій обстановці навчитися робити «чудеса» своїми руками!

18.08.2015   м/к «Котик – скарбничка» ч.1 (техніка пап’є – маше); З собою мати: пензлик, фарби.

18.08.2015  м/к «Каблучка-нерозлучка» (декоративний дріт). З собою мати: дріт –  2мм діаметр, лак для нігтів;

19.08.2015  м/к «Котик-скарбничка» ч.2 (техніка пап’є – маше). З собою мати: пензлик, фарби.

Зареєструватися можна за телефоном 099 655 33 09 (Світлана Анатоліївна).

Також запрошуємо переглянути виставки творчих робіт майстринь Людмили Кривенко та Ірини Мелешко у відділі мистецтв. По виставках проводяться екскурсії.

Триває кінематографічний серпень у бібліотечному кіноклубі «Екран», який присвячений італійському кіно. 19  серпня, у середу, о 15.00 відбудеться показ фільму «Незвичайний день» режисер – Етторе Скола, Італія/Канада 1977, 110 хв.

 Травень1938. В гості до Беніто Муссоліні вперше прибуває з офіційним візитом Адольф Гітлер. У цьому зв’язку вся фашистська братія відправляється в центр Риму вітати парадний кортеж, що символізує непорушну дружбу фюрера і дуче. Відправляється туди і чоловік однієї з римських  домогосподарок. Скоро красуні стає нудно одній. Випадково вона знайомиться з незвичайним сусідом …Запрошуємо на перегляд фільму.

Найголовнішим державним святом в історії українського народу є проголошення незалежності України. Тож напередодні цього свята 21 серпня  о 12.00 обласна бібліотека ім. Д. Чижевського проводить молодіжну вуличну акцію, метою якої є виховання патріотизму молодого покоління, формування європейських цінностей, інформування зокрема про різні аспекти процесу європейської інтеграції України. До участі в акції запрошуються жителі та гості міста. Для них безкоштовно бібліотека проведе святковий захід з насиченою програмою.

  У відділі обслуговування користувачів діє книжкова виставка “Барви українського  прапора”, а відділ абонементу запрошує на відкритий перегляд «Незалежна і єдина будь навіки,Україно». Всіх бажаючих ознайомитися з виставками і взяти літературу з даної теми, запрошуємо до бібліотеки.

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами  (ІІ поверх)  всі бажаючі можуть пограти на дитячому майданчику, де є різноманітні настільні ігри, пазли, які допомагають у вивченні іноземних мов. Також є Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме в суботу, 22 серпня, з 14:00 до 18:00 в парку відпочинку «Ковалівський». Ми робимо акцент на книгу й читання, тож запрошуємо до парку переглянути книжкові новинки. А якщо у вас є книги, які ви вже не читаєте, можете принести  до літнього читального залу або в обласну бібліотеку ім. Д.Чижевського, яка проводить акцію «Бібліотека українського воїна» – збір книг для бібліотек місцевих військових частин.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар