Петрівський “Інгулець” розгромив “Нікополь-НПГУ” (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В матчі 4-го туру другої ліги «Інгулець» вдома приймав команду «Нікополь-НПГУ». До звітного матчу команди підійшли, перебуваючи в різних частинах турнірної таблиці: «Інгулець» в перших трьох турах святкував три перемоги, нікопольці ж здобули лише одне очко (за підсумками трьох турів перебували на 12-му місці). Відзначимо, що обидві команди не могли зіграти оптимальними складами. Зокрема, кращий бомбардир «Інгульця» Віталій Колєсніков за наслідками матчу в Сумах вибув приблизно на місяць.

ing-nikop-2
Активно матч розпочали господарі. На 9-ій хвилині матчу після подачі зі штрафного Іван Отрок головою пробив вище воріт. На мокрому газоні складно футболістам було демонстрували комбінаційний футбол. Та все ж господарі намагалися це робити. Наступна загроза воротам нікопольців була на 19-ій хвилині, коли після подачі з флангу Олександр Мішуренко пробив вище воріт.

ing-nikop-3
В середині першого тайму матчу гості провели швидку контратаку: Олександр Солтан мав шанс вийти на «побачення» з голкіпером господарів, але пригальмував, дозволивши його догнати двом захисникам, й відпасував під удар на Богданова – Дмитро в один дотик пробив над перекладиною воріт.

А за одну хвилину до завершення основного часу першої половини зустрічі господарі відкрили рахунок: по центру «пройшла» комбінація за участі Отрока, Мішуренка, Періна і останній реалізував вихід один на один з голкіпером команди «Нікополь-НПГУ». Наприкінці тайму гості відразу могли зрівняти рахунок: Денис Бобров парирував удар Артема Гуменюка із-за меж штрафного майданчику. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Інгульця» — 1:0.

ing-nikop-4

Після тринадцяти хвилин початку другого тайму без небезпечних моментів знову про себе «нагадав» Ілля Ходуля: захисник «Інгульця» зі штрафного потужно пробив у ближній нижній кут воріт – голкіпер «виручив» команду. Через хвилину господарі провели швидку контратаку: Юрій Перін на лінії воротарської «шукав» передачею Сокола: капітан гостей Артем Гайдаш на мить випередив Богдана і в падіння вибив «круглого» за лицьову лінію.

Відзначимо, що в останні десять хвилин гості пожвавилися попереду і більшими силами йшли на ворота «Інгульця» — як наслідок для господарів було більше простору для контратак. Якщо в першому таймі матчу гостей врятувала штанга воріт, то на 88-ій хвилині після удару Миколи Кобця нікопольцям «на допомогу прийшла» перекладина. Гол назрівав і він стався у компенсовані хвилини матчу: Олександр Мішуренко скористався помилкою голкіпера, забивши м’яч у пусті ворота – 2:0.

Підсумовуючи звітний матч, відзначимо, що він пройшов за повної територіальної на ігрової переваги господарів; гості до перерви мали один стовідсотковий момент. Футболісти «Інгульця» здобули четверту поспіль перемогу в дебютному чемпіонаті України серед команд другої ліги.

Наступної суботи, 22 серпня, «Інгулець» в 1/16 фіналу Кубка України прийме команду «Волинь» (Луцьк). Початок матчу о 17.00.

«Інгулець» — «Нікополь-НПГУ» — 2:0 (1:0)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар