Рейтинг топ-9 спортивних районів і міст Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
Кіровоградська обласна федерація футболу склала рейтинг міст і районів Кіровоградщини, які відзначилися на футбольній арені області в першому півріччі 2015 року. До рейтингу увійшли 9 найактивніших районів і міст.
9 місце м. Знам’янка (475 очок)

Місто Знам’янка посідає 3 місце серед міст Кіровоградської області та 9 сходинку серед міст/районів у спортивному рейтингу. Враховуючи кількість адміністративно-територіальних одиниць в Кіровоградщині, цей показник є досить не поганим. Команди зі Знам’янки постійно беруть участь майже у всіх спортивних змаганнях області, хоча й не завжди можуть похвалитися гарними результатами.
8 місце Олександрійський р-н (544 очки)

Єдині змагання в яких не бере участь Олександрійський район – чемпіонат області з футзалу. Та висока активність приносить олександрійцям лише 8-ме місце у рейтингу спортивної Кіровоградщини.

Мабуть, спортсменам тут ще потрібно попрацювати над силою, швидкістю, влучністю – спортивною майстерністю загалом. тож на кінець року Олександрійщина має всі шанси піднятися в рейтингу.

7 місце Бобринецький р-н (615.5 очок)

Заслужено Бобринецький район стабільно знаходиться в топ 7 міст та районів.

Дитячо-юнацький футбол тут активно розвивається (чи не найкраще в області!), а в чемпіонатіКіровоградщини постійно виступає  прогресивна і відома спортсменам області команда “Новатор”. 

6 місце Долинський р-н (653.5 очок)
Коли люди займаються і живуть футболом це приносить відповідні результати і Долинські спортсмени доводять це своєю працею.

Вони займають високі місця на різноманітних чемпіонатах, зокрема активно і результативно ганяють стадіонами Кіровоградщини футбольні м’ячі.
5 місце Кіровоградський р-н (690 очок)

Напевно, останій рік Кіровоградський район посідає високе 5 місце, адже більшу частину очок району приносила команда “Сокіл”, якої вже не існує.
Тому, відповідно, на кінець року Кіровоградський район прогнозовано дещо здасть свою лідируючу позицію.
4 місце Знам’янський р-н (691.5 очок)

На протязі 5 років Знам’янський район у чемпіонаті Кіровоградської області з футболу  представляє найбільша кількість команд – аж 3. У чомусь знамянчани беруть кількістю команд, а в чомусь і якістю гри.

Проте має район і свої недоліки. Так більше уваги потребують дитячо-юнацький футбол, змагання серед ветеранів та підготовка до участі в чемпіонаті області з футзалу.

3 місце Новоукраїнський р-н (714.5 очок)

Всі пункти, по яких виводився рейтинг міст та районів, в Новоукраїнському районі закриті. Команди району беруть участь у всіх змагання, починаючи від чемпіонату та першості області, закінчуючи змаганнями серед ветеранів та  футзалу.

Тому заслужено Новоукраїнщина посідає 3 місце серед спортивних міст та районів Кіровоградщини.

2 місце місто Олександрія (846 очок)

Розвиток футболу та футзалу в Олександрії, ні для кого не секрет, на належному рівні. Тут і з фінансуванням непогано, і серед гравців є кого обрати. Д

ещо зменшує кількість очок в рейтингу лише те, що в чемпіонаті області з футболу цього року не бере участь команда “Аметист” яка постійно вносила більшість балів до рейтингу.

1 місце місто Кіровоград (2247.5 очок)

Поза конкуренцією Кіровоград. Велика кількість команд-учасниць першості області серед дитячо-юнацьких змагань, декілька постійних команд-учасників чемпіонату області з футболу, найбільша кількість команд, які беруть учась в змаганнях серед ветеранів. Тому конкурувати з Кіровоградом всім іншим містам і районам ой як не просто, але немає нічого не можливого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар