Українець у США створив антиросійське пиво «Крах імперії» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У липні до магазинів США потрапила перша лімітована партія авторського пива «Крах імперії», на етикетці якого зображені радянські вожді, а також Володимир Путін. Створив пиво українець Назар Дребот, що нещодавно перебрався до Штатів з Івано-Франківська.

Про це повідомляє VIDIA із посиланням на інтерв’ю Назара виданню «Репортер».

крах імперії (1)

«Ідея виникла спонтанно, коли відновлював рецепт “Російського Імперіального Стауту”. Сорт прекрасний, а Росія – ні! Тому захотілось “попустити” трішки Росію. Ні до кого не звертався. Рецепт розробили разом із Clay Keel – то пивовар і мій друг. Ідея, назва, концепція – власні. Графічною реалізацією займалась франківчанка Ніна Галінська», — розповів хлопець.

крах імперії (3)

Його рецептом зацікавились представники однієї з пивоварень США і запросили Назара варити таке пиво.

«Довірили розробку не тільки цього сорту пива, а взагалі розвиток концепції, маркетингу і рецептури пивоварні. Посада – пивовар і головний асистент керівника пивоварні», — каже Назар.

крах імперії (4)

За рецептом, пиво «Крах імперії» витримується у дубових бочках від бурбону протягом шести місяців. Коштує воно 11 доларів за пляшку 750 мл.

Назар Дребот говорить, що планував варити і продавати таке пиво в  Україні, однак ця справа тягне за собою забагато перепон: «Хочеться присвячувати себе дійсно справі, яку любиш, а не війні з вітряками – податкова, ліцензії, “відкати”, “наїзди”, “кидання”, знущання державного апарату і неповага до приватної власності».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар