Рятувальники вчили новомиргородців відпочивати на воді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 6 серпня, у Новомиргороді рятувальники нагадали молоді правила безпечного відпочинку.

У м. Новомиргород рятувальники місцевого підрозділу провели рейдову перевірку дотримання громадянами правил відпочинку біля водоймищ. Спрямовані такі заходи на підвищення рівня обізнаності населення щодо правил безпечного відпочинку.

Для перевірки вибрали улюблений у місті став, адже там постійно є чимало відпочивальників, здебільшого молоді.

Молоді люди завжди охоче спілкуються з рятувальникми та діляться власним досвідом.Тож, цього разу вони розповіли про правила безпечного відпочинку, які засвоїли самотужки. Зокрема, хлопці та дівчата зазначили, що гловною умовою безпечного відпочинку на воді – ні в якому разі не вживати  спиртного, намагатися відпочивати до 11.00 та псля 16.00 і головне, дітям відпочивати тільки з батьками, а дорослі повинні обов’язково повідомити своїх рідних про їх місцезнаходження. Фахівці ж У ДСНС в області нагадали і про те, що забороняється залазити на технічні та попереджувальні знаки, буї та інші предмети; стрибати у воду зі споруд, не пристосованих для цього, і у місцях, де глибина та стан дна не проглядаються; організовувати у воді ігри, пов’язані з пірнанням та захватом тих, хто купається. Забороняється купання у затоплених кар’єрах, каналах, озерах, пожежних водоймищах, ставках, морських акваторіях й інших водоймищах, які не мають пляжів, обладнаних сезонними рятувальними постами.

На останок рятувальники роздали відпочиваючим застережні листівки, аби ті краще засвоїли отриману інформацію.

Подібні заходи проводяться у кожному районі нашої області. Тож, У ДСНС України у Кіровоградській області вкотре звертається до громадян з проханням не нехтувати правилами безпеки, у разі виникнення непередбачуваної ситуації відразу телефонувати за номером «101». Будьте обережні – відпочивайте з користю.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар