Білоруські підприємства візьмуть участь у виставці “АгроЕкспо-2015″ (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Білоруських представників виробництва сільсько-господарської техніки запросили до Кіровограда на виставку “АгроЕкспо-2015″.

Таку пропозицію першому секретарю посольства Республіки Білорусь Вірі Воронко зробив заступник голови ОДА Сергій Коваленко – повідомив кореспондент Першої електронної.

“На цій виставці білоруські підприємства зможуть продемонструвати можливості своєї техніки. Окрім того, це хороша нагода без посередників укласти домовленості з приводу реалізації їх техніки в Україні”, – зазначив Сергій Коваленко.

На це перший секретар посооьства відповіла, що представники Білорусі для участі у виставці, уже визначені. “АгроЕкспо” має авторитет  на міжнародному рівні, тому питання участі у виставці було включено до розгляду на колегії. Протокол засідання колегії, де було визначено участь Білорусії у виставці, підписаний двома віце-прем’єрами країни.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій “АгроЕкспо-2015″ пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді. Торік у ній взяло участь 364 компанії-експонента і відвідало більше 18 тисяч осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар