Кіровоградців запрошують на навчальний проект до Німеччини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Для всіх, кому важливі демократичні цінності та хто цікавиться Німеччиною. Фонд Мирної Революції (Лейпциг, Німеччина) разом  з  ГО “Українській Центр Інтелектуального Розвитку” (Київ, Україна) починає реалізацію проекту “Молодь Зустрічає Iсторiю” , метою якого є організація спільного німецько-українського діалогу, присвяченого  історії тоталітаризму.

Повідомляє ресурсний центр ГУРТ.

Проектом заплановані семінари, дискусії на актуальні теми та огляд історичних місць. Проект передбачає навчальну поїздку для 10 представників  української молоді до Німеччини (жовтень 2015)  та німецької молоді до України (листопад 2015).

Учасники проекту отримають можливість не тільки взяти участь у навчальних проектних заходах, але і познайомитися ближче з Німеччиною, її життям, культурою та людьми.

Для участі у проекті необхідно до 16 серпня заповнити анкету яка знаходиться за посиланням.

Участь у навчальної поїздки до Німеччини безкоштовна. Організатори забезпечують квітки, проживання та харчування в Німеччині для учасників української групи. Можлива часткова компенсація візових видатків. Усі транспортні витрати по Україні (поїздки до візового центру, аеропорту у м. Київ, інше) учасники проекту покривають за власний рахунок.

Вимоги до учасників проекту:

вік від 18 до 25 років;

активна громадянська позиція, участь у правозахисних, волонтерських та інших молодіжних рухах/проектах;

готовність у жовтні 2015 р. прийняти участь в навчальної поїздки до Німеччини (та надати усі необхідні документи для отримання візи);

готовність у листопаді 2015 р. прийняти участь у розробці спільного з німецькою молоддю проекту з осмислення та розуміння трагічних історичних подій.

Пріоритет буде наданий студентам ВНЗ Південно-Східної України, які займаються питаннями антифашизму, аналізу історичної спадщини та  встановлення порозуміння в суспільстві.

Довідки за електронною  адресою:  ucidngo@gmail.com

Посилання Фонд Мирної Революції: www.stiftung-fr.de

Посилання на ГО “Українській Центр Інтелектуального Розвитку”: www.ucid.org.ua

Проект «Молодь Зустрічає Iсторiю» реалізується у рамках програми  «Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді» яку реалізує Федеральний Фонд «Пам’ять, відповідальність та майбутнє (Німеччина)»: www.stiftung-evz.de

Поширити:

Залишити коментар:

коментар