На вулицях Олександрії орудує серійний грабіжник

Олександрія наполохана серією зухвалих грабежів, які сталися протягом одного дня на вулицях міста.

Про це написав «Правдоруб».

В один день, 22 листопада злочинець пограбував п’ять жителів міста. Злочинець діяв в темну пору доби в різних районах міста. Серед постраждалих – три жінки і двоє чоловіків. Грабіжник підкрадався до жертви ззаду і наносив удар чимось важким по голові , а потім грабував – забирав із сумок гроші , телефони , документи , знімав кільця і сережки. Після нападів всі постраждалі звернулися за медичною допомогою.

Міліції поки не вдалося встановити особу підозрюваного.

«Відпрацьовується щодня все місто, проводиться посилене патрулювання, за оперативними каналами теж розшукати поки не вдалося» , – сказала фахівець зі зв’язків з громадськістю МВВС Оксана Міхно.

Водночас, фахівець зазначила, що випадків повторних масових грабежів в місті немає.

Факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація кримінальних діянь : ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Начальник міськвідділу міліції Олександр Кодак звертається до усіх можливих свідків скоєних грабежів з проханням надати міліції інформацію. Анонімність гарантується.

Поки ж у міліції застерігають жителів міста по можливості не ходити поодинці по безлюдних і неосвітленим районам міста у вечірній час, уникати незнайомих груп людей, не демонструвати при незнайомцях гроші, цінні речі та мобільні телефони.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар