У Кіровограді видали книгу нарисів з історії міліції (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Полковник міліції у відставці Веніамін Янішевський видав книгу нарисів з історії кіровоградської міліції.

Видання «Служба: дні і ночі» стало продовженням видання «Легенди карного розшуку Кіровоградщини», яке друком вийшло в світ у 2013 році.

Ідею створення книг колишній розшуковець до того плекав не один десяток років. Автор численних оповідань Веніамін Янішевський згадував історії розкриття резонансних злочинів з власного досвіду, записував розповіді колег.

Загалом до книги увійшло понад 50 нарисів та більше сотні рідкісних фотоматеріалів, які завдяки автору назавжди залишаться в історії міліції краю.

“Я щиро дякую людям, які допомагали мені працювати над створенням цього видання. Усім тим, хто доклав чималих зусиль, аби відшукати матеріали в своїх фотоальбомах, переслати їх поштою з багатьох областей України і навіть із-за кордону, – розповідає автор. – Вірю в те, що майбутнє покоління працівників міліції матиме від нас, ветеранів, добрий приклад самовідданого служіння своєму народу”.

книга

Поширити:

Залишити коментар:

коментар