В Олександрії з’явилася психологічна онлайн-консультація

В Олександрії з’явилася онлайн -допомога психолога . Консультація працює на сайті almisto.com.ua у вкладці Стоп насильству. Безкоштовна анонімна послуга призначена для тих , хто страждає від насильства в сім’ї – як дітей, так і дорослих.

Проект організований трьома жінками , що вирішили таким способом допомогти постраждалим. Це – головний фахівець з соціальної роботи районного управління соцзахисту Мирослава Яковенко , директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Чемерис та директор олександрійського FM- радіо «РВД» Любов Мороз.

До співпраці залучена практикуючий досвідчений психолог з 15-річним стажем Діана Спересенко. Вона чергує на лінії щодня з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 , в суботу – з 8:00 до 12:00, неділя – вихідний.

Втім , ставити питання можна в будь-який час . Вони залишаться в пам’яті чату, і коли психолог знову підійде до комп’ютера , відповідь буде дана . Приймаються і непрямі питання. Наприклад , щодо насильства в школі або на вулиці.

За матеріалами «Правдоруба»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар