У Кіровограді презентували виставку Вадима Канащука (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 3 серпня, у Кіровоградському художньому музеї відбулась презентація виставки творів кіровоградського художника Вадима Канащука “У полоні мрій”. 

Як розповів під час презентації Вадим Канащук, усі роботи написані у Львові – повідомив кореспондент Першої електронної. Саме там художник здобуває освіту. Окрім того, Вадим є одним із керівників Молодіжної художньої спілки “Alla Prima”, яка діє у Львові, і нещодавно відкрила свою експозицію у Кіровограді.

Читайте також: “Львівська художня спілка відкрила виставку в Кіровограді (ФОТО)”

“У полоні мрій” – це четверта персональна Вадима Канащука у Кіровограді (друга, яка презентується у стінах КОХМу). А загалом творча діяльність кіровоградського майстра кольору налічує кілька десятків спільних виставок,  зокрема, за участі спілки “Alla Prima”.

Експозиція складається із картин різманітних стилів та технік. Поглянувши на деякі картини, важко сказати, що вони були створені одним майстром. Експерти, які бачили попередні виставки Вадима називають саме цю експозицію “шляхом пошуку власного стилю”. Сам художник багатогранність своєї роботи пояснює тим, що всі роботи були написані під час навчання: “Багато картин написані під час тренування. Я намагаюсь гратись кольором, щоб заплутати глядача і він не зрозумів як то утворилось”.

На знак вдячності Вадик Канащук подарував Кіровоградському обласному художньому музею дві картини. Окрім того, у квітні цього року художник передав для участі у Великому благодійному аукціоні три своїх роботи. Нагадаємо, на зібрані кошти було придбано обладнання для Кіровоградського госпіталю для ветеранів, де лікуються поранені учасники АТО.

\

Поширити:

Залишити коментар:

коментар