В Олександрії відбувся благодійний флешмоб (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У суботу, 1 серпня, на центральній площі міста Олександрії відбувся благодійний флешмоб на підтримку учасників АТО. Як повідомив кореспондент Першої електронної, на флешмоб зібрались близько двох сотень городян, серед яких і демобілізовані учасники АТО.

Активну участь у проведенні флешмобу взяли творчі колективи району,  зокрема це хореографічний колектив «Вікторія» та модельне агентство «Інтрига», а також бажаючі громадяни.

Як відзначає один з його організаторів волонтерка ГО «Союз солдатських матерів та дружин військовослужбовців» Світлана Пальчук, основна мета заходу – це зібрати допомогу для українських військових, яким сьогодні неабияк потрібна спідня білизна, шкарпетки та засоби гігієни.

Варто відзначити, що такі починання жінок-волонтерок у місті підтримали й представники волонтерської групи “Допомога армії”, які сприяли організації благодійного флешмобу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар